Friday, January 29, 2010

Azmin kata Pemuda UMNO bakar gereja

Azmin Ali kata dia ada bukti yang menunjukkan pemuda UMNO terlibat dalam kes membakar gereja di Desa Melawati tempoh hari. Wah..angkuh benar nampaknya Azmin bila dapat menyalahkan UMNO yang entah betul entah tidak terlibat dalam kes tu. Kalau betul kau tunggu bapak apa lagi Azmin..dedahkan tak payah nak tunggu. Kau tak payah nak jadi Bang Nuar kau tu semua nak tangguh-tangguh. Kalau dah betul kau ada bukti kau keluarkan..Ke kau acah je bai??
Kami orang orang UMNO bukan macam puak Fucktan yang tak boleh nak terima kalau ada kesilapan yang kami buat. Kami akan terima..Tapi kalau betul pun mangkuk yang bakar tu adalah pemuda UMNO kami nak kau tau bukan keje pucuk pimpinan UMNO nak jaga semua aktiviti ahli ahli UMNO 24 jam..Lain ke kalau macam Fucktan yang kejenya 24 jam politik 24 jam nak cari salah orang. Lagipun apa nak hairan..ada orang BINI DEPAN MATA PUN TAK BOLEH NAK JAGA, SAMPAI KENA SAPU DENGAN ORANG LAIN PUN TAK APA..INIKAN PULAK PUCUK PIMPINAN UMNO NAK MENJAGA JUTAAN AHLI AHLI UMNO.

Kalau betul kau ada bukti tu kau keluarkan tak payah nak tangguh tangguh dan pusing pusing cerita lagi..Semua orang dah tahu helah murah puak puak Fuckatan yang suka pusing pusing cerita ni..Aku tak kan sibuk nak tahankan kalau yang bakar gereja tu betul betul pemuda UMNO..UMNO berprinsip SALAH TETAP SALAH, BENAR TETAP BENAR..tak macam abang Nuar kau tu nak ke mahkamah nak buktikan yang dia kononnya tak buat tusukan arjuna tu pun takut..KALAU TAKUT TU APA? ORANG KATA TAKUT KERANA SALAH, BERANI KERANA BENAR..lu pilih lu nak yang mana!!!!

No comments:

Post a Comment