Thursday, January 19, 2012

Mesti baca: Jawapan kenapa Sharizat 'nak selak kain'Kenapa Sharizat berkata 'itu belum lagi selak kain' semasa Perhimpunan Agung UMNO baru-baru ini?

Persoalan kenapa beliau sampai nak selak kain itu rupanya terjawab hari ini apabila beliau mengambil tindakan untuk menyaman dua individu yang bertanggungjawab menfitnah dan cuba untuk memalitkan tahi lembu ke mukanya.

Rupanya Sharizat sedar bahawa untuk berdepan dengan hantu seperti yang didakwa orang-orang tua Melayu seseorang itu harus menanggalkan pakaian kerana hantu akan berasa takut dan gentar. 

Tentunya kali ini Sharizat sedar bahawa kain beliau harus diselak untuk menakutkan hantu. Hantu yang bergelar  MAK LAMPIR.

Mitos oh mitos!!!

2 comments:

  1. bodoh punye syahrizat..kalau selak kain tunjuk pepet kat aku pun aku tak layan tau tak..haha

    ReplyDelete
  2. Kadang kala nasib tak menyebelahi kita. Jadi sebagai pemimpin berwibawa, Shahrizat perlu menunjukkan contoh terbaik buat wanita Umno dan BN dgn perngorbanan. Apa lagi yg Shahrizat hendak pertahankan - Wanita Umno, BN atau kedudukan politik sendiri? Beliau pasti sedar rakyat tidak akan menyokong mana2 calun yg ada persepsi begini. Cukuplah dgn apa yg sedia ada, tentu tidak merugikan. Fikir kehadapan!

    ReplyDelete