Saturday, November 14, 2009

Bai'ah talak tiga dan bai'ah laknatPusing cerita pulak bila kononnya bukan bai'ah talak tiga tapi bai'ah laknat kalau engkar dalam perjuangan. Soalnya benarkah memperjuangkan Islam kalau sanggup mengkafirkan sesama Islam dan bersekongkol dengan kafir yang sememangnya dilaknat. Siapa nak jawab?

Kalau dulu kata sanggup bekerjasama dengan setan asalkan bukan dengan parti politik yang kini menjadi sahabat karib, bolehkah kita katakan ahli parti tersebut akan dilaknat kerana mengingkari satu dakwaan yang kononnya parti tersebut memperjuangkan Islam?

Apabila dia bercakap dia bohong adalah peribadi orang munafik..Orang munafik adakah orang yang selayaknya memperjuangkan Islam??

Jebat makin takut sekiranya rakyat Malaysia terus tertipu dengan peribadi dan mainan politik golongan munafik..Moga Allah memberi petunjuk..

2 comments:

 1. hoiiii....
  yang islam hadhari 2 hapa???
  pak lah wat 2 bkn menyesatkan kan juga hapa???
  bini najib 2...
  x dak la ang nak komplen!!!
  tau botok n nk cantek ja..
  pada hal tua mcm nk mampossss....
  blah la wei umno...
  pi mamposss!!!!!
  sapa yang munafik skunk ni??
  fitnah plak owg brasuah..
  peminpin umno lingkuppppp!!!hancusssss!!!
  blik tdo la wei...
  membazir duet berjuta-juta....
  semata-mata nk dpt projek 2 projek ni....
  blehhhh blahhhhhh........
  UMNO BUUUUUUU.....PEMINPIN PALING SESAT DI ATAS MUKA BUMI ALLAH...

  ReplyDelete
 2. sabar anon..janganlah melenting kalau tak betul dengan apa yang ditulis..orang orang PAS menghina orang orang UMNO orang orang UMNO tetap bersabar..inikan pulak orang orang PAS yang kononnya alim besar..diuji sedikit dah melenting..alim kucing namanya tu..

  ReplyDelete