Saturday, June 1, 2013

Apa salah Nuar meliwat? Kepala hotak!!!


Orang yang buta mata hatinya, hitam hatinya dan tebal hijabnya pasti akan mengeluarkan ayat seperti yang tertera di atas.

Kita cuma harap kedua dua samdol di atas bukanlah orang Islam. Kalau orang Islam berkata macam ni berat sungguh pegangannya.

Kalau melihat kepada gambar Namrong Useng itu anda sendiri boleh klasifikasikan beliau orang yang bagaimana. Mungkin asal ada lubang merupakan pegangan Namrong. 

Jelas, mereka bukan memperjuangkan keharmonian negara sebaliknya memperjuangkan hubungan lelaki sesama lelaki, memperjuangkan seks bebas, memperjuangkan lekaki cium mulut lelaki, memperjuangkan lubang depan dan belakang semua boleh tusuk. 

Aduhai..kalau bossnya gilakan lubang, lubang itu jugalah yang diimpikan anak didiknya. Ketam takkan mampu mengajar anaknya berjalan lurus.

p/s: Kredit kepada shabat blogger panggungopera.blogspot.com

6 comments:

 1. Beginilah pengikut2 Anwar Ibrahim...MACAM dia jugak...Padanlah.

  ReplyDelete
 2. Cerminan kaum luth a.s..aljuburi adalah dajjal kecil yg cuba pengaruhi umat muhammad s.a.w.. utk mengikut jalan syaitan..kita patut bakar dajjal ini demi islam dn muhammad s.a.w.

  ReplyDelete
 3. Hahahaha.. ini mcm kalu...

  Biarlah dia rogol anak i, i tetap akan sokong
  Biarlah dia rompak i, i tetap akan sokong
  Biarlah dia liwat i, i tetap akan sokong
  Biarlah dia.. gitu?

  Ni la klu ckp x pki kepala otak. Pakatoon betul.

  ReplyDelete
 4. kalau meliwat tu 'hak peribadi'...

  kenapa ALLAH hancurkan kaum nabi Luth?

  gen2felda

  ReplyDelete
 5. Kalau dia nak jadi PM (Peliwat Mahaperkasa) memanglah lantaknya .... tapi kalau dia nak jadi peliwat mahaperkasa dan juga jadi PM (Perdana Menteri) itu yg tak boleh diterima .... tak nak menerima bala seperti yg diturunkan keatas kaum Nabi Luth

  ReplyDelete
 6. Aku tak mau Al-Juboq jd PM Malaysia... takuutt Malaysia ditimpa bala seperti kaum Nabi Luth AS. Ya Allah, tuhan yang Maha Pencipta lagi Maha Berkuasa... Engkau jauhi kami dari seksaan nerakaMU, ya Allah. Engkau turunkan rahmatMu kepada negara dan kemuliaanMu kepada pemimpin kami yang Engkau hendaki. Amin.

  ReplyDelete