Sunday, April 7, 2013

Sapa nak belajar politik budak budak? Baca sini...

Siapa yang rasa diri belum cukup akil baligh dengan provokasi murah boleh gunakan ayat di bawah. 

Ada malaun yang hantar komen di blog Jebat dengan menulis ayat-ayat budak baru bersunat kononnya nak provoke supaya kita semua terpengaruh macam mana dia terpengaruh dengan Pakatan sehingga bersara daripada UMNO.

Sebenarnya orang yang tak ada pendirian macam ni tak perlu ada pun dalam UMNO sejak asal lagi. Bila dia rasa yang dia bebal dan tak boleh nak mencari tempat dalam UMNO mulalah merajuk dan nak menyalahkan  UMNO untuk menutup bebal dia. 

Standard macam ni jelah yang ada pada cai-cai Pakatan. Patutlah senang kena kencing dengan boss dia..Kah Kah Kah...

Pastikan adik2 semua keluar mengundi nanti.. Keluar mengundi PAS, PKR @ DAP walaupun adik2 mendapat saguhati atau duit daripada UMNO dan Barisan Nasional... Walaupun adik2 terpaksa berada di kem Barisan Nasional, pastikan adik2 mengundi PAS, PKR @ DAP... Asalkan Bukan UMNO.... OK!!! :-)

Dia ingat orang-orang UMNO dan penyokong UMNO termakan dengan provokasi murah macam ni? Orang tak ada pendirian macam puak ni je yang boleh dibeli dengan wang ringgit. 

Jual bini sanggup, main dengan Chinadoll sanggup, jual kalimah Allah pun dia sanggup..Setakat nak jual negara apalah sangat pada puak ni..

1 Malaysia Tolak Fitnah!!!

3 comments:

  1. ini statement hingus meleleh.
    suruh je budak ni bagi lubang jamban dia kat bang nuar, tahu la bang nuar "mengerjakannya " hohohoho...

    ReplyDelete
  2. Tiada sebab untuk tak mengundi UMNO/BN....BANYAK SEBAB UNTUK TIDAK MENGUNDI PAKATAN HARAM....

    ReplyDelete
  3. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


    Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


    SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
    Baca selanjutnya...

    ReplyDelete