Sunday, February 26, 2012

Jangan salahkan Badrul Amin-suatu konspirasiSaya menafikan dengan sekeras-kerasnya dakwaan media bahawa saya ditangkap khalwat oleh pegawai Jabatan Agama Islam Pahang (JAIP) di Kuantan.


Saya ke Kuantan untuk menghadiri Temurapat Pemimpin Parti Keadilan Rakyat pada 24 Februari sehingga 26 Februari 2012. Saya mengambil peranan aktif di dalam Temurapat ini.
Pada petang 24 Februari 2012, wanita tersebut telah menghubungi saya dengan nada cemas dan menyatakan hasrat beliau untuk melarikan diri daripada rumah kerana bimbangkan keselamatan diri beliau. Saya dengan tegas menasihatkan beliau untuk tidak berbuat demikian.
Walau bagaimanapun pada jam 2.00 pagi 25 Februari 2012, beliau telah menghubungi saya memaklumkan bahawa beliau sudah tiba di lokasi Temurapat Pemimpin Keadilan.
Saya telah mengenali pasangan suami isteri ini sejak lebih setahun lalu semasa wanita itu bersama keluarganya mengikuti rombongan umrah saya. Pasangan suami isteri ini sering berhubung dengan saya bagi mendapatkan nasihat mengenai masalah keluarga yang mereka hadapi termasuk kes keganasan rumah tangga. Di dalam usaha membantu pasangan ini, saya dan isteri pernah menziarahi keluarga ini di Rompin.
Di atas rasa tanggungjawab melihat wanita tersebut bersama anaknya di awal pagi, saya membantu beliau mendapatkan bilik penginapan. Pada jam 2.30 pagi suami wanita tersebut bersama lebih kurang 20 orang yang tidak dikenali menyerbu dan menyerang saya. Suami wanita tersebut kemudiannya telah membawa isteri dan anaknya pergi secara paksa.
Lelaki-lelaki bersikap ala samseng ini berhenti memukul saya apabila pihak keselamatan tiba dan menghalang mereka. Namun mereka masih tidak membenarkan saya keluar dari bilik. Hanya setelah 20 minit dikurung oleh samseng tersebut, pegawai Jabatan Agama Islam Pahang (JAIP) tiba dan menahan saya yang berseorangan di dalam bilik.
Kenyataan Timbalan Pengarah JAIP bahawa saya ditahan oleh pegawai JAIP ketika berkhalwat adalah tidak benar sama sekali. Saya beranggapan bahawa kejadian ini merupakan satu tindakan terancang untuk memerangkap dan mengaibkan saya. Saya hanya dipanggil untuk membantu siasatan JAIP pada 27 Februari 2012. Saya akan hadir bersama peguam untuk memberi kerjasama penuh kepada siasatan ini.
Dengan penjelasan ini, saya berharap semua pihak menghentikan tohmahan dan fitnah terhadap saya. Saya tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap mana-mana pihak yang membuat tuduhan dan fitnah terhadap saya.

Kau baca betul betul apa yang Badrul Amin jelaskan ni. Kau orang jangan tuduh-tuduh. Dia sekadar membantu wanita tu. Beri NASIHAT dan kira Badrul Amin ni sedang BEKERJA lah masa tu. Kau orang lupa ke kan Pakatan selalu berkata mereka memperjuangkan rakyat. Ini sebahagian daripada tugas mereka lah MEMBANTU rakyat tanpa mengira jam berapa sekalipun.

Tindakan berada dalam bilik tu janganlah kau orang persoalkan. Kalau aku di tempat dia pun aku bawak masuk bilik aku. Bukan apa, kalau tak bawak masuk bilik manalah tau kalau-kalau wanita tu kena gigit anjing ke maklumlah dah pukul 2 pagi. Kau orang nak bertanggungjawab kalau wanita tu kena gigit anjing?

Lagipun Badrul Amin ni kenal lah dengan suami perempuan tu. Sebab suami wanita bawak kawan-kawan dia samalah macam sebab kenapa wanita tu di bawa masuk ke bilik. Pukul 2 pagi anjing hutan bersepah sepah. Sebagai langkah keselamatan tentulah suami wanita tu bawak kawan-kawan dia takkanlah dia nak bawak kucing pulak. Kan kan kan...

Kita mintak Badrul Amin saman lelaki-lelaki yang pukul dia tu. Kalau boleh dengan kadar segera Badrul Amin ke balai polis untuk membuat laporan polis mengatakan dia dipukul tanpa sebab. Kalau Badrul Amin tak cam muka-muka lelaki yang pukul dia Badrul Amin boleh buat laporan polis terhadap suami wanita tu. Tentu tak jadi masalah pasal mereka saling kenal.

Cuma satu je yang aku duduk fikirkan..Kalau dikatakan sebab bekerjalah wanita itu berjumpa Badrul Amin apa pula kaitannya dengan konspirasi terancang. Agak-agaknya UMNO nak buat kerajaan perpaduan kot dengan PKR...Kah Kah Kah Kah Kah...

Senangnya hidup..kalau orang tanya kenapa kemaluan anda bengkok maka anda jawablah orang-orang UMNO telah memulas kemaluan saya sehingga bengkok. Kah Kah Kah..

Kalau orang tanya bagaimana Normah ada dalam bilik kamu di hotel di Kota Baharu maka anda jawablah..pintu bilik saya tiba-tiba diketuk dan apabila pintu dibuka orang-orang UMNO telah menghumban Normah masuk ke dalam bilik saya..Kah Kah Kah.

Kalau orang tanya bagaimana kemaluan anda ada dalam kemaluan China Doll maka anda jawablah orang-orang UMNO yang masukkan kemaluan saya di dalam kemaluan China Doll itu tanpa saya sedar..Kah Kah Kah..

Kalau orang tanya kenapa air di Kelantan kotor anda jawablah setiap hari saya nampak orang-orang UMNO memasukkan sampah sarap ke dalam sungai-sungai di Kelantan. Kah Kah Kah.

Kalau orang tanya bagaimana gambar bogel anda boleh diambil maka anda jawablah saya telah diberikan ubat tidur lalu orang-orang UMNO mengambil gambar bogel saya.. Kah Kah Kah.

Kalau orang tanya bagaimana anda boleh berkereta mewah sedangkan anda seorang bekas banduan maka anda jawablah bahawa saya mampu berkereta mewah kerana saya penjilat tegar Israel..Kah Kah Kah...Err...lain macam je bunyinya...Kah Kah Kah..

Kah Kah Kah..nasib kaulah Labu....

3 comments:

  1. kalau betul kena pukul dengan 20 orang, rasanya dah patah riuk... cuba check dia punya laporan doktor. Kalau berani tunjuklah kat mana lebam dan bengkak ....

    ReplyDelete
  2. dah terlambat dah..laporan doktor mengatakan kote dia bengkok akibat pukulan.agak2 inilah asal usul kote bengkok nuar tu.

    ReplyDelete
  3. Anda pernah tuduh seorg mufti sebagai BAPAK SETAN...sekarang Allah nak tunjuk siapakah sebenarnya BAPAK SETAN !!!

    ReplyDelete