Thursday, July 10, 2014

Come on Bung Mokhtar..apasal nak mintak maaf?


bung-tweetxxx

Apabila Bung Mokhtar suami Zizie Ezzete twitt yang berbunyi macam agungkan Hitler banyak pihak yang nak tunjuk bagus hentam Bung kerana macam tak tau sejarah kekejaman Hitler.

Semua orang tahu kejamnya Hitler dan tentunya Bung juga tahu..

Orang Malaysia suka jadi hero pada orang yang dia rasa boleh makan..nampak macam lemah..

Sekarang ramai yang mempunyai idelogi kepala otak yang mengatakan pimpinan BN sudah lemah lantas boleh di mamah mamah..

Tak cukup Bung minta maaf, Tok Najib PM pun keluarkan twitt yang kata twitt Bung tu salah..

Saje nak kasi ingat..Bila orang kata UMNO celaka..Bila orang cabar buat 13 Mei...bila orang kata azan Subuh menyakitkan telinga mereka..bila bangsa Melayu makin kena pijak-pijak..bila makin ramai Melayu Malaysia murtad..tak pulak lahir ramai hero membelasah gerombolan yang sewenangnya memijak bangsa Melayu..

Come on lah Bung ngan Tok Najib PM..takkan benda sekecik tu pun nak kena respon sampai nak minta maaf..Tak ada standard betul lah..

Cuba tengok Bang Non and the gang..cakap apa pun mesti nampak dia yang betul..penyokong dia tetap berdiri tegak belakang dia..(biar penyokong duduk belakang..kalau Bang Non duduk belakang..sendiri mahu ingat)..

Cukuplah Hisham cium keris pastu minta maaf..Takkan selamanya kita nak kena mohon maaf..Benar, mohon maaf adalah benda baik..tapi orang tua ada cakap..Tok Najib dengan Bung kena ingat..BUAT BAIK BERPADA PADA..!!

Tak herolah macam ni Bung...respect rambut pacak Bung!!!!

5 comments:

 1. Bung Mokhtar Pejuang Sebenar Melayu & UMNO..

  Bung Saya SOKONG BUNG...

  Kenyataan ung itu Kenyataan Peribadi...Saya Menyampah Dengan German Team Tua-Tua Bangka...

  ReplyDelete
 2. Ketua mintak maap, saf2 mintak maap, media mintak maap...hmm AS tak pulak mintak maap apabila privasi dan komunikasi residen merkel di curi dengar.

  ReplyDelete
 3. harus diingat bahawa HITLER adalah PENGHAPUS BANGSA YAHUDI..
  cuma HITLER sepatutnya hapuskan habis2an bangsa BABI HARAMJADAH ni...
  diakui kata2 HITLER, tujuan HITLER tak BANTAI HABIS keturunan SIAL ni agar kita dapat atau sempat lihat KEJAHATAN KERAKUSAN KEBABIAN mereka..
  lihatlah kini... apa yang telah HARAMJADAH ini lakukan pada NEGARA BERDAULAT PALESTIN... kita di MALAYSIA hanya mampu menyumbang dan berdoa untuk mempertahankan mereka... semoga ALLAH SWT memperkenankan doa2 kita sempena bulan yang mulia ini..
  kepada bangang2 yang kononnya berjihat di syria n beberapa negara arab yg bergolak yg lain, tak pernah terfikir kah nak berjihat di PALESTIN... kalau ada BIJI TELOR PELIR, saya cabar para bangang2 semua... jom kita..

  ReplyDelete
 4. Najib perlekeh pengurusan Brazil dlm kenyataan beliau baru-baru nih, boleh pulak?

  Kalu Lim yg buat statement mcm Bung, Mesti Najib "LIKE" dan "FOLLOW", mcm isu gelandangan baru-baru nih!

  Teruk punya Bijan!

  ReplyDelete
 5. Kadang2 setiap patah perkataan yg kita lontarkan,adalah percambahan idea sendiri.Tak perlukan nasihat org lain utk berikan pendapat.Tak seronoklah di Tanah air kita,org lain yg pandu ajar bahasa kita.Tak genlteman langsung..

  ReplyDelete