Thursday, March 21, 2013

Apa beza kertas dan besi? Tanya Hadi

Blogger pencacai angkat taik Milo Suam dengan penuh bangga mendedahkan sekeping kertas yang dakwanya daripada MKN kepada Perdana Menteri.

Kertas buruk Milo Suam tu diangkat sebagai bahan bukti oleh pencacai angkat taik Pakatan kerana pada mereka itulah bukti teragung mereka di abad ini.

Satu je soalan Jebat kepada pencacai angkat taik Pakatan yang bernama Milo Suam ni...Kalau tuan besar kau bernama Hadi Bawang berfatwa mengatakan bahawa CCTV adalah besi yang tak boleh dijadikan bahan bukti dan saksi bagaimana pula dengan kertas buruk kau ni Milo Suam pencacai angkat taik?

Adakah boleh dikirakan sebagai bukti? Atau kira macam ni jelah..kau gunalah kertas buruk kau tu lap jubs gambar jantan ni..Kah  Kah Kah..2 comments:

  1. Dia orang yang menyokong LGBT ni atau si Anwar sendiri memang lahanat....bila kita tuduh mereka kata fitnah sila tunjuk bukti, bila dah tunjuk bukti pulak fitnah jugak tapi nada lain...tak baik mengaibkan orang lain....berdosa semua tu adalah garapan dan teknik tertentu semata-mata...upah orang yang seiraslah dan pelbagai alasan..... macam sundal punya pegangan.

    ReplyDelete